uFeel.me
КЛУБНА ДЕЙНОСТ :):):)
Автор: cks,  14 септември 2008 г. в 10:04 ч.
прочити: 377
Рече Краска отзарана,

че на центъру в клубо

трябвалу да са захвана

да заплитам от кълбо.

Казах “ Бабо,аз таквоз тирлику

Три гудини вечи гу тъка”

Тя съ’ смей и вика “ Тиху!

Чи иптен изложи съ’ сига”

То било “ плитеш с/ъс/ куки”

Ко дъ’ кажа, замълчах,

Чи мъ’ фана точну туки,

Ако можеу, ша плитях.

Виж туй, другото гу зная

За лукумите в клубо

Мога да разтягам бая

Чак ду утре сутринто.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me