uFeel.me
КАТЕРИНКА – КАРТИНКА
Автор: desita,  19 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 403
Катеринка- Картинка всички я наричат
защото много я обичат!
Брокерството страст голяма е за нея,
клиентелата я търси даже и в неделя!

На всеки къща по сърце ще изнамери,
без каквито и да е било далавери.
С много хора тя обича да общува
стига то човека да си струва.

Има си тефтер бижу голямо,
съхранил е всичко чуто и видяно.
Почивните дни на природата посвещава,
а тя с приятни емоции я дарява.

Планинарка истинска е тя,
обиколила е всички родни български места.
приключенията силно я привличат
и стотина приятели след нея тичат.

С бънджи смело скок направи,
пред опасност се изправи.
Тъй минават дните и игриво
Катеринка е дете щастливо!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me