uFeel.me
ИЗНЕНАДАНИТЕ
Автор: Liliyanaandreeva,  31 март 2011 г. в 16:54 ч.
прочити: 175
Свалихме безпардонно Боговете,
безцеремонно детронирахме царете,
върховете географски покорихме,
атомни централи построихме!...

Впрегнахме в хомот и времето,
натискаме на съдбата стремето,
успяхме да победим природата
и злодейска стана ни породата!...

Сега сме много някак изненадани,
от очакване сме вече изпренадани:
как така на нас точно да се случи,
с човещина човека не сполучи?...

И ако за вас това не е трагедия –
наречете го Божествена комедия!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me