uFeel.me
И Дяволът дори не знае!
Автор: vesan,  18 октомври 2012 г. в 22:17 ч.
прочити: 230
(из цикъла \"Вицове в рими\")

Когато бебето се смее
пристига Дяволът и вика;
„Хей, бебе, майка ти къде е,
за да я взема! С този кикот

ме дразниш!” Бебето тогава
замлъква, или пък да плаче
започва. Но какво ли става
когато бебо плаче, значи?

Тогава Дяволът пристига
и казва му; „Хей, лошо бебе,
ще взема татко ти! Я стига
ревало си!” А то, „От тебе –

отвръща му – не ме е страх!
Не можеш да го вземеш! Кой е
не знаеш даже ти!” И в смях
руши на Дявола покоя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me