uFeel.me
ХУМОРЕСКА
Автор: melodia,  17 януари 2011 г. в 10:36 ч.
прочити: 648

       Отворих пощата си днес
       и там - какво да видя?
       Усмихнато    писмо от фен. 
       Поет. Май... обожател.
       Във древен град 
       той бил роден - 
       в полите на Родопа.
       Но, вятър нов отвял го
       чак в премъдрата Европа. 
       Рисувал. Свирил. Пял. 
       Обичал. И стихове написал - рой. 
       Случайно погледът му спрял се
       на този профил мой.
       Открил, че тука има дама,
       достойна за внимание.
       Дали би пожелала тя, 
       /когато има време/,
       да хвърли по едно око
      на негово стихотворение?

       Поете, ех, поете каква 
       шега се случи. То, корените мои,
       са също там - в Родопа.
       Станимака градът е,
       и няма втор в Европа.
       Но, родната ми Сердика
       е неповторима. Не бих я заменила
       за злато, мед и вино!
       А стиховете Ваши - прочетох
       със вълнение. И пожелавам 
       от сърце високи постижения! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me