uFeel.me
Грях
Автор: apostola,  21 април 2013 г. в 12:24 ч.
прочити: 352
Случайно ли, или нарочно,
женица хубава видях.
И с помислите си порочни
си лепнах на душата грях.

И някак тъжничко ми стана -
сълза изплува във око.
Меракът само ми остана
туптящ под старото сако.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me