uFeel.me
Гост
Автор: Etchi,  27 януари 2009 г. в 16:18 ч.
прочити: 520

Добре помня, снощи сама си легнах
(преди туй тоалет, баня, как е ред),
събуждам са зарана, като погледнах...
ни съм сама веч... Изби ма чак на рев.

Посред нощ явно гост ма`й посетил,
тихо влязал в постелята ми хладна,
надълбоко влязал, тъй ма поразил...
Права ни мога са държа, ши падна.

Съм отмаляла, га че ма е газил влак,
изпил ми`й силиците, същ злодей.
Пламти лице ми, демек оставил знак
треса са цяла, треса... не са живей.

 

Мискинин н`еден, как на обикаля -
при Краска оня ден, снощи при мен.
Спори му с баби де, одма на сваля...
Такъв гост дойде ми - грип вирусен.


27.01.09г
(цикъл "Раздумки в БДИМово") 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me