uFeel.me
GSM
Автор: kateto,  20 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 651
От както имам GSM
съм без никакъв проблем.
Обаждам се на жената,
а тя все е вкъщи при децата.
Обадя се на тъщата
и тя си е в къщата.
От както са мобилни
станаха и любвеобвилбвилни.
А когато им писне да ги притеснявам
те изключват своите GSMи,
за да им оставям гласово съобщение.
С фирма М-тел знай,
че се намираш в свой рай-
потрябва Ви такси-
само копчетата натисни.
Кой, каквото му се иска
стига копчетата да натиска-
било за пица,било за торта
М-тел се грижи за комфорта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me