uFeel.me
ГОЛЯМ ГЛАД
Автор: kapi,  3 януари 2011 г. в 01:42 ч.
прочити: 464
Днес, на 2-ри януари,
аз, другарки и другари,
искам да ви съобщя
че салам ми се дощя.

Тук, на края на света,
няма нищо по-така.
Сирене, кори за баница...
Нищо! Пълна прее?аница!

Нас залъгват ни с карчофи,
моцарела, че и пица.
Абе страшни идиоти!
Няма даже и чубрица!

То човек, и да кандиса,

почва вече да му писва.
Макарони, макарони...
Тука глад голям ме гони.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me