uFeel.me
ФСИЧКО ЯСНО ГО ДОЧУФ...
Автор: aborigen,  27 март 2011 г. в 20:30 ч.
прочити: 322

Чуф ги край плета да шушнат,

чи им БДИМци утесняло.

Служба искали да гушнат

по-висока... Ало, алооу! -

искали по тиливона

да съ распореждат само.

Като съ качът на трона,

от Добрутрото гулямо

щели да съ пишат двенки -

тес бабета-хубавици -

баба Анчи - президенка,

а пък баба Красчи - вици...

Че били испосталяли

и остали кожа й кости...

Нито спали, нито яли -

все я карали на пости...

 

Фсичко туй дочуф го ясно

и реших да го изложа,

чи за селото упасно

нещу да съ случи можи!

 

Нека знаят фсички в БДИМци.

Стига вечи са шушука!

Стягат двенкити упинци -

шъ съ пъхат у „Дундуков\"!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me