uFeel.me
„Егати, колко са тъпи мъжете!”
Автор: Mimi1001,  24 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1582

„Егати, колко са тъпи мъжете!"

 

- Егати, колко са тъпи мъжете!

- Защо, бе , Силве?

- Ма, вчера излизах с един, ходихме в „Син Сити".

- И той к\'во?

- Е, к\'во... Беше запазил една маса. Поръчвахме си там някакви неща и после ми вика „Абе, ти знаеш ли че си много хубава?"

- И ти к\'во?

- Е, к\'во... Аз му викам, че знам.

- И той к\'во?

- Е, к\'во... Вика ми : „Е след като си тръгнеме от тука, ти как ги виждаш нещата?"

- И ти к\'во?

- Е, к\'во... Казах му как си е : „ Купи ми нещо от „Долче & Габана" и идвам у вас.

- И той к\'во?

- Е, к\'во... Тъпак! Вика ми : „ Не ти ли стига, че ще платя сметката? 100 кинта малко ли са?

- И ти к\'во?

- Еми, викам му : „ Е, много ли са? Нали съм хубава?"

- И той к\'во?

- К\'во, к\'во? Вика ми : „‘Айде, тогава, ти ако платиш сметката и ми купиш нещо, аз да дойда у вас." Представяш ли си?

- Е-е-егати нахалството!

- Нали?

- Да, бе и ти к\'во?

- Е, к\'во?

- И продажно копелето, да му се не види!

- Да, бе! И ми вика на всичкото отгоре : „ Такива, като тебе колко съм ги виждал, ако знаеш!"

- Абе, на какъв ти се пра\'и тоя?

- А, де?

- Ле - ле, егати тъпия мъж! Ужас! Милата, как си издържала , не знам! Аз ако бях на твое място нямаше да издържа.

- Уф, и аз се чудя как. Ама, кажи ми, как може да са толкова тъпи мъжете?

- Да, бе. Всичките са егати тъпанарите. Нямат ни срам, ни уважение!

- Да, бе. И ми вика колко бил виждал такива, като мене. Ще ме сравнява той! Ще търси и да го видя такава, като мене къде ще намери!

- Ще намери друг път! Не, не, това е било вече върхът! Това е непростимо направо!

- А! Аз ще си търся друг! Изтрябвал ми е тоя простак! Ама като се замисля, че всичките мъже са едни и същи тъпаци, направо ми се повръща!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me