uFeel.me
Едно Трабантче с цвят зелен
Автор: igroeg,  14 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 353
Какво не трябва на човека -
едно Ферари хич не трябва,
а едно трабантче иди-доде,
едно Трабантче с цвят зелен...

Хорът:
А това ли е най-важното?

Кандитат трабантчикът:
Не, но да се лежи на койката
по цели дни за един зелен Трабант
е по-трудно от това да се танцува 5 минути
за едно нищо и никакво червено Ферари.

Хорът: И все пак това ли е най-важното?..
(През това време се чува шум
от запален двигател на трабант,
а сцената се изпълва със сивосинкав дим).

Кандитат трабантчикът кашляйки,
задавен от дима:
Ето това е най-важното!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me