uFeel.me
Двойна ще е веселбата и голяма е софрата (Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  10 март 2010 г. в 06:44 ч.
прочити: 255
За трапезата и празничната украса
си говориха :баба Ана и баба Краса

Ано, тази баба Зима как я смята?
Уж кожуха в гардероба прибрах,
а тя с пухкав сняг покри земята
да се покажа на вън ме е страх.

И що са чудиш, то месец март
по женски капризи все придава,
ама какво красотно е, същ арт...
Кажи на кой празник се задава?


На тази дата трапези ще има две,
а и всичко двойно ще направим.
Споко, важно е широко да е сърце
обичаите БДИМски ще спазим.


Фактите подай, трапезата добре,
разбрах двойна ще е веселбата,
ала с какви надписи и в цветове
да донеса балони? Дай имената!


Ама, сестро, не ти ли казах вестта?
Първо уважение към Галя ще покажем.
Оказа се обаче, че ще имаме и честта
Честит рожден ден, Илко да кажем.


Ето на това аз казва изчерпаване,
та значи Роз-Галина и Илко-Зозо
Еми да отпочваме с поздравяване:
Много здраве и усмихване много!


Да вдигнем две наздравици с песен.
Елате, всички да се забавляваме сега.
Нека направят те от живота не лесен
ярка и многоцветна щастлива дъга!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me