uFeel.me
Дописано с усмивка :)
Автор: Snowflower,  9 март 2011 г. в 11:02 ч.
прочити: 461

Скъпи, растат малчуганите
и сам-сами вече се справят -
сами си обличат пижамите,
а ние... заспиваме рано?!

Пералнята нощем си трака
(пестим дневен ток на държавата).
За гладене време все нямам -
небрежни да следваме модата!

Простирам си сутрин – за здраве
(туй фитнес-програма добра е!)
А хаосът... нека остане –
помага във стих да мечтаем!

         
8.03.2010г.
 

………………………….
Вдъхновено от:

Дописване на осмомартенско стихотворение

Скъпа, нахрани ли 
малчуганите?
Оправи ли им леглото?
Сложи ги 
да спинкат рано,
та нещо за утре да сготвиш!

Пусна ли 
следващата пералня?
Две-три ризи изглади ли?
Ами прането простря ли?
Изслуша ли ми тирадата?

Ши ли?
Кърпи ли?
Ми ли?
Чу ли добре прогнозата?
Защо не догледа филма - 
да се откъснеш 
от прозата?

А, доспало ти се?
Така е,
на кой ли му стига времето...
Важно е 
да подредиш хаоса,
докато си пиша 
стихотворението.

Славимир Генчев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me