uFeel.me
Добре си се накиприла във Кипър...
Автор: mt46,  2 юли 2013 г. в 14:24 ч.
прочити: 385
Добре си се накиприла съв Кипър!...
Ала не се курдисвай в Кюрдистан!...
Не искаш ли... ракия да ти сипя?...
На колко си... уискита, мадам?...

Не ми предлагай пози виртуални!...
Не съм богат... Но съм с любовен ген...
Ако ме искаш, скъпа, натурален -
ела... и се курдисай... върху мен...

Марин Тачков
1 юли 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me