uFeel.me
Дневен рИжим на баб' Мара (в стил \"селскУ хайку\")
Автор: Snowflower,  24 юни 2010 г. в 11:17 ч.
прочити: 393
По първи петли -
фитнес със мотикатЪ,
пеЙЪт кУкошки...
          
Пладне ли дойдИ -
на срещЪ в... хоримагЪ...
...лафче с комшийки
     
Вечер Йе детИ -
пред кривУ огледалУ
с розАвата фуста...
      
Нощта ли падне -
Гуран и ИротикЪ...
до първи петли...
                          
10.02.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me