uFeel.me
Диалозите на Капи (да не се бъркат с тези на Платон!)
Автор: kapi,  31 декември 2010 г. в 10:38 ч.
прочити: 432
По повод снимка на изтърбушения хол на собственика на Шаро :)

kapi:

Чудно хубав и удобен
станал е и твоят хол,
тук играчки има много,
да се криеш – места бол!

Чудя се дали и аз
да намина тези дни,
че със Шаро във захлас
да учавствам във бели!

Котката Капи :)

tester:

Виж ти - котка-поетеса!
Мило Капи, я ела -
писи, писи, писи, писи!
Пък ако не ти хареса,
ми - иди си :)

kapi :

Оооо, ще ми хареса твърдо!
Твоят хол е тъй забавен!
Щом със Шаро тук се свързах,
как ще бягам! Неее, не става!

TT :

Гледай ти по повод кучето
къв масал кристализира!
Гадно, викаш, че се случи то,
а пък погледът се взира -
щот насреща ситуация
в стил \"си мамата е?ава\".
Их, да е?а, ква сме нация
такава...

kapi:

Аааа, за мойто куче Шаро
лоша дума да не чувам!
Аз за него всичко давам!
(стига, бе, недей да псуваш!)

TT :

Кво ти куче! То е пес!
Рошава мастия!
Преспокойно мога без
организми тия.

А за псуването ти

хич не вдигай пара.
То душата горещи,
мамата му стара!

kapi:

Може и да е мастия
(за какво ги пишеш тия?!)
ей сегичка (без да гледа)
цункам му нослето .

tester :

Мило Капи, Бързо лягай!
Тошко няма да избяга.
Виж - навън припада мрака,
а теб работа те чака!
Зайби сайта, зайби чата,
и - в кревата!

kapi:

нещо стана ми студено
звъннах, казах, че съм зле
и че ме боли корема
(не ми се работи, бе!)

TT :

Леле, милото момиче
хвана колики от рими!
Обещавам и се вричам -
ще те пазя! И прости ми!

kapi:

Тошко, ти не се коси -
вече мина ми корема -
веднагA щом разреши
ми началника проблема :)

Станала съм интернетна

много яко тези дни ...
Ти пък за каква ме сметна?
E, щом искаш ме пази...

brumm:

Капи, имаш ли чорапи
в тази мразовита нощ?
Шарко да не те уапе
по пръстето. Този Шарко лош.

kapi:

8 чифта имам тука -
2 от тях са за боклука.
В тоз час е голяма скука,
Шаро хърка, та се пука !

brumm:

Шаро е такъв копой,
я не му се доверявай!
Претендира сън. Бе, той
има лоша слава.

kapi:

Знам аз. Ама си е мой.
Там, на бай Иван във хола,
как си ме обича той ...
Даже пихме кока-кола !!!

brumm:

Шарко е голям пичага,
щом си пийва кока-кола.
Хайде, вече да си лягаш,
много ти се молА !

kapi:

Да бе, трябва да си лягам
ама Шаро много хърка!
Без въобще да му се слагам
аз до него ще замъркам...

brumm:

мъркай, мъркай, котарано !
Вънка нека вее,
утре рано като станеш
да нахраниш змея
с кокалче от плъх-парясник,
смесено със мюсли.
Че от котешкият празник
и той да си кусне.

kapi:

Притесняваш се излишно -
на Бай Иван е той дете -
На купон Новогодишен
(без мене...) ще го заведе !

---------


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me