uFeel.me
Дали ще бъде по-щастлива!?
Автор: vesan,  3 октомври 2012 г. в 13:28 ч.
прочити: 167
(из цикъла \"Вицове в рими\")

Чу малкият Гошко как баба му Пена
на дядо му Гьоре говори:
\"Бе гледам, от вчера върви нажалена
онази кокошка из двора.

Стои омърлушена нещо... такава...
Да турна я, викам, в казана!\"
\"А бабо - детето попита - тогава
тя пó ли щастлива ще стане?\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me