uFeel.me
Да не ям на гладну! :)
Автор: pin4e,  19 ноември 2010 г. в 14:09 ч.
прочити: 651

( да съ чите меку, и за повечи разбирани- на гладну)                         )))


Заключиф с катинаря баш тез дЕня
\'ладилнику. Чи млогу дибилея!
Склирозътъ съ подигра със меня.
Де ръгнах клЮча?- къту крава блея!

Ма снощи фнука доди. Спа при меня.
И цяла нош ут яд и глад са дзвери.
Са пънах и съ гънах кът хиена-
ни съ утори тоз \'ладилник неден!

Опитаф и с чукЪ и с керпеденя,
с отверкЪ... Ама той си е гуведу!
Сиди кът пън! Ублещен прау ф меня-
ши ка’иш га че айсберг у Норвегия!


На зарантъ прибягах в хоремака -
дитету най кебапчитъ убича...
Ас хапах осем, да ни ям на гладну!
Дан\' съ отровни сал да ги опитам.

Дитету пийна чет\'ри лимонати,
пък ас риших да цокна малку бира.
Пулезну е за бъбрецити, начи.
И диетичну- сякаш дигаш гири!

Едвам върях на връщани. Убачи
са струпулих почти сюфсем у дворъ.
А фнукъ ревна къту пилиначи-
врещи и вика: \"Ши та видят \'оратъ!\"



Взе ут сайванта някаквъ мутикъ,
чи хакна тоз \'ладилник пруклетисан.
И веки нъц! И лимонати никак!
А хоремаг ли?! У таквоз не влизам! :)



2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me