uFeel.me
Да, ма... Тцъ!
Автор: petinka,  14 април 2011 г. в 10:26 ч.
прочити: 312

Акъля излизъ, щом мисли му слизът
надолу - към потнъ снагъ.
Чи имъ кулай да йе ощи по-жаднъ
жинатъ - кът сухъ зимя.


Насрещъ муматъ пуглеждъ, намигъ
и леку си вирвъ носъ,
езикът изкусну през устни излизъ -
о, вкусин е той през... нущтъ.


Прокарвъ пулекъ цигаратъ тънкъ
и нежну издухвъ димъ.
Мъжът И насрещъ е с мекъ системъ -
жадувъ за влажнъ жинъ.


\'Ма йощи ни знайе, чи имъ насрещъ
хийенъ - упаснъ в нущтъ.
И кости ши трОши, у сфаткъ гурещъ
и ощи... чак ду сутринтъ.


А мЪжо - углозган, съдранъ му кожъ
той плячкъ йе – к`ът уфцъ,
чи саму си мисли, чи можи дъ можи,
чи уж е ловец. Да, `ма... Тцъ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me