uFeel.me
ДАМА, ПОП, АСАК…
Автор: Kubrat,  4 април 2011 г. в 15:40 ч.
прочити: 367

Дама, поп, асак, цакай бе, глупак!

Хич недей се звери, валето уцели!

Хвърляй точно, пич, не виждаш ли хич!

Карти се играят, някои роптаят!

 

Пий се уиски с кола, дамата е гола!

Десятка, десятка, ах, че точна хватка!

Четири валета, двеста за поета!

Всички сме другари със картите стари!

 

От сутрин до здрач, бре,  картоиграч!

Парички залагат, на масата слагат!

Някой пак печели, друг фъстъци бели!

Звъни се в момента! Полиция, кента!

 

Влизат полицаи. Карти сте играли?

Кой пари залага? Белезници слага!

Патрулката чака, някой вън заплака!

Пуснете ни, хора, не сме за затвора!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me