uFeel.me
Червената шапчица
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 674
Нещастен изгорял в една
гора от мисли и съмнения,
Вълкът премисля своята съдба
за приказка една със нея …

Върви, събира си цветя,
красива, малка, палава, ама …
Вълчо дали мисли, че е тя
Червена шапчица сама.

Забравила пътеката, в която
сценария на филма ни върви,
навлязла е в гората сляпо
и нейна приказка твори.

Там няма сцена, нито филм,
декори нови, нов герой
Е, Вълчо, твоя образ мним,
бе време да заеме той.

Така остана Вълчо сам
сред гъстата гора.
Дали отново търси там
Червена шапчица една?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me