uFeel.me
Черен ден
Автор: mmarinov59,  13 май 2011 г. в 09:24 ч.
прочити: 191

Петък е, 13-ти

 

Днешният петъчен ден

на каръците е отреден,

а слънцето е пак огряло

и чудно днес се е засмяло!

 

Хей, приятели, не се мръщете,

а се отново усмихнете!

Усмивка магията прогоня,

тя ни е универсална броня.

 

С кой крак ще прекрачиш прага,

черна котка по пътя ще пребяга,

дали за нещо ще се върнеш,

късмета няма да обърнеш.

 

Да попитаме и Сатаната

от кого са му рогата.

Истината тука е една –

погрижила се е за туй  Жена!

 

За това нас не ни е страх

и всичко обръщаме на смях!

Хайде пак да полудеем,

в деня „черен” да се смеем!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me