uFeel.me
Чат любов
Автор: Tonica15,  9 март 2010 г. в 07:06 ч.
прочити: 745
Стига, спрете,
моля този чат оставете.
Стига свалки,
и емотикони жалки.
Живия контакт осъществете
и скайпа малко забравете.

Стига, стига,
намалете,
скайпа даже изключете.
Вън излезте, подскочете
и на живота се насладете.

Де от чата любовта извира?
И де в чата вий побира?
Как чувствата вие там създава,
моля тихо тихо - никой да не се издава.

Редовете ясни-ясни,
за някой това се разговори бесни,
а за друг - караници ужасни.

Обяснения в любов в чата пак намирам
и чудя се, де там вий любовта завира.

Стига стига, спрете и от чата изчезнете!

Любовта е вън, погледнете я и се събудете от този чат-сън.

------

Март 2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me