uFeel.me
Буш
Автор: alexyslav,  25 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 334
Буш

Беден просяк, пред портите райски
изумено гледа, крилата ракета,
лети пред свети Петър.
,,Предайте се варвари’’
-казва Буш засмян и ведър,
яхнал стелда свой невидим
и в рая разбеснял се като диво куче мелез.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me