uFeel.me
Бай Ганьо на море
Автор: hrizantema,  13 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 392
Бай Ганьо е човек семеен
и бизнес да върти умее.
Той има фирма и работи
на много бързи обороти.

Но ето идва лято жарко
и за да си почине малко,
завежда на морето всички-
детето,кучето,жената-
се натоварват на колата
с багажник пълен със домати,
за да си правят там салата.

В квартира ще отседнат те,
че на хотел не им се ще.
Нали е много скъпо там,
бай Ганьо-стиснат си е знам!
По цял ден се пекат на плажа,
тен да добият с крем се мажат.
Жена му изгоря горката,
а той си изкриви главата
да гледа чуждите жени
със силиконови гърди!

А вечерта за развлечение
отиват те на заведение!
Бай Ганьо с бира се налива
в покривката ръце отрива,
на келнера пощраква с пръсти,
а той насреща му се мръщи!
Край масите детето тича
и във чиниите занича,
а кучето след него лае-
бай Ганьо и не ще да знае!
Накрая леко понапити,
доволни, весели,честити
в квартирата се те прибират
веднага лягат и умират! [lol]

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me