uFeel.me
Бабините чорапи
Автор: nella_gold,  15 май 2010 г. в 23:22 ч.
прочити: 548
Заплела баба шарени чорапи,
заплела ги, мъъъ... пуста да остани -
ред плете, по три разплита...
И когиш ша свърши, хич не питай.
Сбърка още от начало бримките горката,
мъъъ кък да стани, кат` ни тури очилцата.
И куките й - дявол да ги земе,
бодЪт - кат` не нацели тя реда.
От месец време са й фанала, ( май... два ша минат),
ма и до днес до нийде не й стигнАла.
Тя, мина зимата, и... гле` й тогаз,
със шарени чорапи май ша си... на плаж.
Пък можи, с тез` сгришени бримки
вместу чорапиии - на пителя да излязът... гащи.
Затуй ни чакай от Ми`аля вест,
за някой друга зима мож` да си... напет,
обут във шарените бабини чорапи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me