uFeel.me
БДИМЦИ - СТОЛИЦА!!!
Автор: aborigen,  30 март 2011 г. в 18:13 ч.
прочити: 297
 

РИФРИРЕНДУМ-ДУМ-ДУМ

                      Драги съсельене,

Бдимци многу напоследук

взе чи са разрасна.

Немислим е друг напредук,

рабутата си е ясна:

Тряба селуто да стани

главно баш - столИца!

Да са расшири мекдана,

селската пивнИца

рестуран да стани тряба

с нощин сриптис бар

и с танцьорки - фсяка баба

вътри барабар

да съ кълчи пу нущити

пред на дядкити очити.

Стига силяния проста!

Фсинца столичани

времи й да станим! Поста

пръф шъ й за баба Ани!

Има опит кат кмитица,

а пък баба Краска - вици!

Знайм си ги фсинца двенки -

баш тандем за президенки!

Посли, квот шъ става, става...

Има кой да гу решава,

има кой да гу умува...

Който „ЗА\" й - да гласува!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me