uFeel.me
БДИМ - закачка (със задачка)
Автор: Slava56,  25 август 2008 г. в 14:01 ч.
прочити: 498

Бабите от БДИМ - програма

зорко бдим - измама няма!

Дядовците май са кът,

а и скъпичко вървят!

Имаме си само двама

кавалери в таз програма.

Мърморете, ако щете -

ако щете - си мълчете!

Баш от вас акъл не щем -

даже ний ще ви дадем:

Дядовци ако сте смели,

еле в смешките умели,

Идвайте при нас веднага,

много тук ще ви приляга!

МЪжове ний не ядем,

пазим си ги за........к . . . . !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me