uFeel.me
БАР
Автор: desita,  2 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 395
Хубаво е да си имаш бар !

Там се чувстваш като цар.

Сокове, коктейли, шейкове, кафета

и през ден парфета.


Всеки път голяма клиентела,

а на вратата готина табела:

"Заповядайте, влезте при нас

и опитайте специалитета Сок от ананас".


Бар плота е начело на флота,

около него столчета - красота,

а по средата Видео - мечта.


Коктейлите са разнородни

и не са те старомодни.

Със плодове, със сламки

и с всякакви бъркалки.


Соковете са различни -

от портокал, лимон, банан и ананас,

те всички правят се за Вас.


Парфетата ни са чудесни

и за приготвяне са лесни,

с какао, сладолед и плодове

измайсторени са те.


Имаме и шоколади

с лешници, фъстъци и бадеми.

Абе няма тук проблеми !

Всичко в бара е О' кей,

само радвай се и пей.


Тортите ни са прекрасни,

а и мелбите са страшни.

Има киви, пепси, кола,

чипси и бонбони там до стола.


Настроението е отлично

и обслужването е прилично.

Келнерите са чудесни,

занимателни и интересни.


Тук се пеят чудни песни

от певци известни.

Тук е истинският рай.

Тук танцувай и играй.

Барът ни работи денонощно

без каквото и да било пълномощно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me