uFeel.me
БАБИНИ НЕВОЛИ (БДИМ предизвикателство)
Автор: Slava56,  20 октомври 2008 г. в 08:26 ч.
прочити: 736

Леле, Краске, що са фанах

с онуй, дет` ти писах фчера!

Ни можах ли друга нек`ва

работа да си намера?

..............................................

Цял ден, сестро, окол` пръта -

ту надолу, ту нагори...

духай...върти...клякай...ставай...

Скапана съм от умора!

.......................................

Хептен многу са измъчих,

щях да са уткажа вечи!

Мааааа...кат` зе да са надига,

да са пени...

........................(секс ли речи?)

.................................................

Уф, ма Краске! Срама нямаш!

Забрай фчера к`во ти писах!

Язе ако съм ...склироза,

ти съвсем си баялдисала!

..........................................

Нъл ти казах за прасету,

дету гу заклахми лАни?

ВЯдахми са, мила сестро,

и пак баЯ мас устана!

Та...решихми с мойта сватя

на сапун да я напрайми.

Турихме я у казана

(с к`во са фащами, да знайхми...)

Духай - огъня да пламни!

(Друго ти недей си мисли!)

Земе ли да са надига,

върти с пръта, да ни кипни!

Изтурмозихми съ доста,

ма накрая са получи!

...

К`ви сми умни и скупосни -

цялу селу да научи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me