uFeel.me
БАБА ГИЦКА В КРЪЧМАТА
Автор: mt46,  1 април 2011 г. в 14:26 ч.
прочити: 645
В кръчмата поканих баба Гица.
Малко глуха... Ама пък... умница...

 - Сядай, бабо!... Туй е \"Немезида\"...
 - А, ни бързам... Няма де да ида...

 - Ето, иде и Аборигенчо...
 - Амчи туй не е ли хаджи Генчу?...

 - Ша го правим ние депутатче...
 - Да поръчва!... Бира и кебапче...

 - Чакай!... Ей я наша кметка Ана!...
 - Чуда са... отде да я подфана...

 - А до нея пък са хили Краска...
 - Чух, че ми приготвили... каляска...

 - Ето, вече дойде дядо Росен...
 - Амчи да поръча - бири... осем!...

 - Туй са Пенелопи, Бенелина...
 - Ша ми свират ли на мандолина?...

 - Гледай - идат още... самодиви!...
 - Да ми пеят!... Що са тъй... сънливи?...

 - После ша та водиме... във Варна!...
 - Харно!... Някой дядко да си барна!...

Марин Тачков
1 април 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me