uFeel.me
Аз съм леля ви Стояна,на Гергина съм отмяна!
Автор: hrizantema,  11 април 2010 г. в 08:05 ч.
прочити: 259
Репортерката Гергина
за Италия замина ,
с бай Благой отдавна вече ,
те се трудят надалече !
Новините са в застой
и на нейно място кой ,
информация ще дава ?!
Време мина оттогава ,
та реших да се заема ,
с актуалната дилема !
Аз ще ви осведомявам ,
новините ще представям !
Аз съм леля ви Стояна ,
дама весела ,засмяна ,
работя като шивачка ,
в цех за плюшени играчки ,
но сега във тази криза ,
шефа нейде се изниза ,
на почивка ,казват бил !
Пътешествие по Нил!!
Месец,че и два почти ,
чакаме да ни плати !
В магазина вересии ,
в къщи само разправии !
Моят мъж е лесничей ,
вятър нейде все го вей !
Две деца съм му родила,
скръб и радост сме делили ,
чак сега разбрах обаче ,
имало и друга значи !!
Та сега сме във война ,
с таз проклета хаймана !!
Хайде,стига ви за днеска ,
че съм на кафе у Веска !
Имам много новини ,
но... през следващите дни!


Това е продължение на стиховете за репортерката Гергина

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me