uFeel.me
Айди скарай са, връзвай кусури! :)))
Автор: krasimira1,  24 март 2012 г. в 15:14 ч.
прочити: 473

Разсъблякох са, пролет нали е –
тъй я чаках, чи чак умалях...
Треби кòпане, съ поразрие,
а в лехите – марули и грах.

На магнета – аларма да има –
ръченица редувам, с туист...
Стъпвам леко, то... гаче съм прима –
правя чупки – модерни, таквиз...

Ама млъкна и танца ми сепна,
на мотиката в миг са подпрях.
Развали са, ищаха ми гепна –
в тишина да са копа е грях.

Съ ослушах, комши`та дъл шава,
до плета му козата пасе,
ма от нийде глава не подава –
са поскара де – шум да внесе.

И тръгнàх – уж с козата са карам,
да погледна през джам – сигур спи.
Пък ръцете на „Ф” ши докарам
ако врекне – готова, нали...

Ко ш`са скара? Той хич не видя мъ –
съ затворил – седи и мълчи,
ама мене вратата не спря мъ,
право с пантите съ откачи.

 – Айде, Роско, чи слънце напече,
по ръцете ми, глей – имам тен.
И отиде си зимата вече,
от козата – без плет си, съвсем.

Айди скарай са, връзвай кусури!
Я, врата ти колко виси...
Предприема ли стъпки по-щури
ша са видиш във чудо. Стани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me