uFeel.me
Анаграма
Автор: an,  9 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 510
Звънеца би,
сърцето ми се сви.
Учителката влезе,
акъла ми излезе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me