uFeel.me
Ало, хей!
Автор: OkovanaNejnost,  28 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 720
Ало, хей,
забравих нещо!
Би ли проверил
дали сърцето ми
е някъде
край теб!
Едно такова -
малко и горещо,
пълно с обич и тъга.
Виж около себе си,
ако го няма...
Виж в джоба си,
ако е празен...
Виж в ръцете си,
ако и там не е...
Значи съм набрала
грешен номер.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me