uFeel.me
Ако ти кажа... братО, дали ще повярваш?! :)))
Автор: tarapo,  16 май 2009 г. в 02:47 ч.
прочити: 410
*          *          *

На остров самотен, след буря среднощна
на плажа лежат две тела,
слънцето грее - денят е разкошен,
а те са на остров сами - той и тя...
Слънце горещо, като... калорифер,
отломки от кораб бъкат навред,
не зная той кой е, но тя... Клаудия Шифер,
морето я хвърлило бая по-напред...
Измина месец, но... тя не му пуска,
до колко ли време ще издържи,
а той милия... ще я изхруска,
жадно я гледа и... люби с очи.
От толкова зор - накрая кандиса,
то... чукане беше - страшно "зловещо",
целият остров на любов замириса
нищо, че беше горещо...
Но... нещо го мъчеше - не беше на кеф
нещо липсваше в тази му връзка,
тук дето нямаше ни злато ни лев
му липсваше  финална развръзка...
Накара я властно да... отреже косите си,
хвърли и риза и чифт панталони,
до огъня седнаха двамата свити,
той я прегърна и хитро пророни...
- Не зная "братО" ти как си прекарваш,
в хладните нощи нямаш и шлифер,
но... ако ти кажа дали ще повярваш,
че... от вчера чукам Клаудия Шифер?!! :))))

*          *          *

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me