uFeel.me
АВТОПОРТРЕТ НА ЕДИН ГРАФОМАН
Автор: mihri61,  14 юли 2011 г. в 14:41 ч.
прочити: 298

Сърбам чалга,

слушам вкуса на шкембето чорба,

Уригвам  слова чеснови

и ето готова е

поредната ми  творба.

Наведен очаквам поклони

и въпреки, че ми ръкопляска само моята суета,

от сцената никой не смее да ме изгони.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me