uFeel.me
АЛИБИ
Автор: krasinka,  15 май 2013 г. в 18:40 ч.
прочити: 257


Събрахме се след работа колегите от нашата бригада
хапнахме и пийнахме порядъчно с голяма наслада.
Бях малко гузен че обещах на жената да я водя в Мола,
но седнах ли веднъж в кръчмата не ми се мърдаше от стола.

Вдигах с мерак чашите и не чаках някой да ми сипи,
но беше дошло време преди да тръгна да измисля алиби
че като ме види моята прекрасна и ненагледна кикимора
ще включи на макс децибелите и ще запали от раз мотора.

Тя да не си помисли че съм толкова елементарен и тъп.
Хрумна ми идея да и кажа че съм ходил да ми вадят зъб.
И без това си фъфлех, просто езика ми беше надебелен.
Така ще замажа положението за да си нямам проблем.

Щом се прибрах си изкарах многострадално езика от устата,
като ме види в този вид нещастен да ме съжали много жената.
Тя като ме зърна подскочи панически и започна да ми вика-
\"О, скъпи мой! Да не би някоя пчела да те ожули по езика?\"

Аз я гледах опиянен от алкохола с поглед на учуден дебил
и се помъчих фъфлейки да и отговоря с тон благочестив и мил.
\"Ходих да ми вадят зъб и болката страшна, която изтърпях не стига,
ами зъболекарят ми би упойката - \"Познай къде?\"- право в езика!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me