uFeel.me
А в неделята какво ще правим? ;)
Автор: Mimonche,  1 юни 2009 г. в 15:19 ч.
прочити: 225
По светлина с теб ще ходим,
сред усмивки ще летим;
над облаците с теб ще бродим
и под звездите ще пълзим!

По дъгата ще се пързаляме,
пред слънцето ще се изправим;
по луната ще обикаляме.
А в неделята какво ще правим? ;)

2:50
1 юни 2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me