uFeel.me
А СТИГНЕТИ СА ДЕ
Автор: aborigen,  20 март 2011 г. в 16:47 ч.
прочити: 350

Бре, кмитице, съклетарке,

не дримети ф оримака!

Много БДИМци са разрасна -

план шъ трява, нимой чака!

В риголацията вишти,

та кулиби там спритнети!

Пръчки, вършини и листник

от гората събирети.

Ако трява, шъ помага

цяло буригенско племи,

ма нимойти са излага!

Членска маса да приеми

трява скорусно силото.

Избури чи чукат вечи

на вратата! И шкулото,

там зимети постигнети.

Ма стига сти яли, пили,

чи власта да ни здадети

ф избурното „Термопили\"!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me