uFeel.me
...............
Автор: elibm,  8 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 315
Стоиш на стола и бездействаш. Стоиш и просто гледаш вън. Не чуваш нищо, никои... Спотаен във стола чакаш своя звън. Стоиш на стола и очакваш, светът да седне в твоя скут. Стоиш и просто дишаш, но и туй те затруднява, във тоя въздух тежък и сгъстен не се и сещаш да отвориш. Стоиш си там, и гледаш без да виждаш, без да съзнаваш че животът си тече. Стоиш, мислиш че вървиш, а на чина зад теб те лъжат че летиш. Стоиш на стола, зазидан във земята стоиш, стоиш, стоиш... Звънецът бие, ставаш, за да стигнеш пак до стол, за да можеш да седиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me