uFeel.me
сървайвър@р.бг
Автор: love_twiSter,  13 декември 2008 г. в 20:46 ч.
прочити: 643
Прогонен, но не от Съвета,
от племето тръгва си член,
живял из калта на дървета
и страдал в глада, огорчен.

В игрите участвал сърцато,
отронва за "Сбогом!" сълзи,
проклел и интриги, и злато.
Отива си... "Друг да пълзи!"

Запалваме в каля огнище.
Дузина сме. Тук ще умрем!
Ругаем с "Елате ни вижте",
а шумкат листата: Не щем!

Във залеза с лодка се люшка
от племето скъпа ни дружка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me