uFeel.me
сПокойно
Автор: blackmirror,  7 февруари 2013 г. в 20:02 ч.
прочити: 289
****

Как душата покой да намери?!


Всеки свил се е вкъщи и дреме...


пълнят профили всички авери


във сегашно и минало време,


 


Чатят с някой по скайпа и къркат,


Пукат само полуфабрикати


и във чалга – палците си търкат –


не един... ами много познати!


 


Все разчитат на „тати” и „мама”


да работят и дават мангизи,


не разбираха думата -  „няма”


и не знаеха що е туй „КРИЗА”...


 


И раздават акъл, и се мръщат,


щом приятел им правото каза,


че „щом взимат... то трябва да връщат!”,


а те връщаха само омраза...


 


Как душата покой да открие?!


Всеки свил се е в свойта черупка,


чати в скайпа и кротко си пие


и полуфабрикати си хрупка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me