uFeel.me
Защо сме ние...?
Автор: Шкафчето,  14 януари 2010 г. в 01:03 ч.
прочити: 297
Защо сме ние толкоз гадни?
Защо сме зли един към друг?
Защо живеем във държава
приличаща на кофа за боклук?

Защо не можем по съседски
да си помагаме взаимно?
Защо щом видим, че комшията се мъчи
подхилваме се злобно и ехидно?

Защо не можехме да бъдем
добри и мили ние с Вас?
Защо щом някой се издигне
на зад го дърпа всеки от нас?

Защо при бедствия, несгоди
спасяваме се ний по единично?
Ако сме заедно ще бъде ме по-силни! –
това звучи ми просто и логично.

................................

Добри да бъдем християни,
да си помагаме в радост и беди!
По този начин цялата ни нация
проблемите си, знам, ще победи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me