uFeel.me
За вас комуна, за нас капитал
Автор: DSheitanov,  24 август 2010 г. в 19:59 ч.
прочити: 233
Комуна, комуна, комуна,
отекваше грохота на времето,
а в низкото цървула
кротко си чешеше темето,
и бос, равен, прост
гръмко повдигна въпрос.
Що му е култура, бизнес и внос,
той все си е бос, равен и прост,
а там на високото
човекът из вирнал нос,
подсмихна се, изплю се
уж без злост,
за вас комуна, за нас капитал!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me