uFeel.me
За ползата - размисли на един икономист
Автор: bogpan,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 433
“Каква е ползата от децата?”
ме пита една госпожа
умна,
почти добра
или на възрастта “само за себе си.”

“Да бъдем полезни за тях.” – отговаря си
между
макиажа
и огледалата усмивки.
Ползата…
Ползата…
А аз нали съм икономист –
замълчавам.
Дали децата са стъклени перли
служещи за размяна?
Каква е цената – пазарната
на любовта им?
А на сърцето ми
каква е графиката полезна?

Ползата на живота е самият живот.
Ааа…ползата?!

И тръшвам вратата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me