uFeel.me
ЗНАЕМ
Автор: marinlazarov,  25 март 2013 г. в 16:05 ч.
прочити: 327

Знаем - светът ни съществува
създаден за безумните въпроси.
В пиянството не си ли струва
да тръгнем по света и просим.

Не ни ли жегва пустотата?
В раздялата тъгата вниква.
Ще се преборим в самотата
и няма кой да ни подвиква.

И няма кой да ни направи
разпятието на дедите.
Обрулени летят кошмари
и ни посират по главите.

И ни събира подла, стара,
прастара скитница и пита:
\"Кой тук своята забрава
ще стъпче без да се опита,

да разпознае истината свята,
подгонена далеч високо.
И безпощадно да се мята,
да стигне нейната жестокост.\"
Марин Лазаров

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me