uFeel.me
Живот
Автор: gabu_95,  6 септември 2011 г. в 23:14 ч.
прочити: 447

Живях с дни, месеци години,

напук на живота живях,

и напук на онези що зло ми желаят,

и оцелях напук.

Живея без страх от смъртта,

защото срещнах я аз.

Живея без страх от самотата,

защото тя е мойта съдба.

И живея аз отново във тоя злостен свят,

и живея аз със тези лоши хора,

напук на живота ги търпя.

И на всекиго давам всичко до край,

напук на загубата,

отдавам ума и сърцето. 

Аз зная раздавах се за хората чужди,

аз зная отдадох всичко за празни любови,

аз зная, загубих всичко и напук на живота, 

пак всичко ще дам.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me