uFeel.me
Живот
Автор: DSheitanov,  25 август 2010 г. в 09:44 ч.
прочити: 271
О, аз не нося на робството бремето,
ни на простодушието изцелението.
О, аз не нося на беднотията избавлението,
ни на греха опрощението.
О, аз не крия в очите си презрението,
ни в душата си огорчението.
О, аз не крия към вас отвращението,
ни самотата, ни съжалението.
Аз искам само за вас откровението,
за мене честта, а на гробът-смирението...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me